Boršov – Jevíčko

Boršov – Jevíčko 2:5 (2:3)

Sestava: Přikryl – Jedlinský, Václavek, Vašíček, Seknička – Vykydal (46.), Vrbický, Klein, Berka (85.) – Müller, Hofman (80.) Střídající: Vedra (80.), Štefl (46.), Továrek (85.)

Sobotní zápas v Boršově začal velice aktivně v podání obou celků a už v 7. minutě byl ve velké šanci po přihrávce Müllera Hofman, který střílel do poloodkryté branky, ale Ambroz zachránil. V 21. minutě šel domácí celek do vedení po střele z dálky, ale ani ne za dvě minuty Klein uklidil míč levou nohou do branky a zchladil velké nadšení domácích diváků. A za další dvě minuty Hofman hlavičkou usměrnil míč do dolního levého rohu branky. V 29. minutě vyslal ze své kopačky Klein krásnou točenou střelu z levého rohu vápna a míč se krásně zatočil do branky a skoré už bylo 3:1 pro hosty. V závěru prvního poločasu upravil skóre Vyhnánek, který opět zpoza vápna vyslal míč do pravého rohu branky. První poločas tak skončil 3:2 pro hosty. Do druhého poločasu byl vyslán Štefl místo Vykydala. A právě Štefl
byl ten, který zakončil akci Hofmana a z malého vápna z první trefil prostor mezi třemi tyčemi V 77. minutě se Hofman dostal do úniku a zachoval chladnou hlavu při zakončení a po zemi překonal domácího gólmana a stav byl 5:2 pro hosty a Hofman v 80. minutě mohl spokojeně vystřídat. V úplném závěru přišla komplikace pro hosty, a to když Müller špatně došlápl a zápas kvůli výronu nedohrál.