Bystré – Jevíčko

Bystré – Jevíčko  1 : 2 (1:0)

Branky: Putnar (32.) – Linhart (58.), Jedlinský (72.)

Sestava: Přikryl Daniel – Klein Zdeněk, Klein Tomáš, Vašíček Jaroslav, Seknička Roman, Berka Milan, Říha Martin, Zika Ondřej, Jedlinský Petr, Linhart Jiří

Spanilá jízda Jevíčka nekončí. Na tři výhry v závěru podzimu navázali jevíčští hráči už čtvrtou výhrou na jaře a potvrzují pozici nejúspěšnějšího týmu Qanto okresního přeboru v jarní části soutěže a už se dotáhli na dělené třetí místo.
V hodně pozměněné sestavě nastoupilo Jevíčko ve šlágru kola na hřišti Bystrého. Hned na začátku zápasu utekl Linhart, ale šanci neproměnil. Poté po závaru v šestnáctce domácích byla odpískaná ruka. Nařízenou penaltu ale Berka neproměnil. Hosté byli potrestáni vzápětí, když osamocený hráč před Přikrylem nezaváhal a proměnil.
V druhém poločase hosté přidali a zásluhou Linharta, který krásnou křížnou střelou nedal brankáři šanci. Domácí se snažili, ale nedařilo se jim. V 70. minutě po standardní situaci se k odraženému míči dostal Jedlinský a trefil síť – 1:2. Přestože domácí poté zvýšili aktivitu a vypracovali si šance, odvezli si hosté tři body na Malou Hanou.
Doufejme, že svými výkony pozvali jevíčští fotbalisté i hojnější návštěvu na příští zápas na ‚eská‘ proti Opatovu.