Rohozná – Jevíčko

Rohozná – Jevíčko 0:2

Branky: Linhart 2

Sestava: Přikryl – Vašíček, A. Klein, Továrek (90. Z. Klein), Seknička, Linhart, T. Klein, Berka, Říha (75. Vykydal), J. Müller, T. Müller (28. Jedlinský).
Druhé jarní utkání našich  mužů, se odehrálo na hřišti v Rohozné u Poličky. Hrálo se na těžkém povrchu což se projevilo na výkonu obou týmů, hru ovlivňoval i silný vítr, který se projevoval především na dlouhých výkopech brankářů.

Hra byla od začátku svižná, na nic se nečekalo, oba dva týmy chtěly bodovat. Aktivnější bylo Jevíčko, které využilo jednu z prvních šancí, a po zaváhání gólmana domácích proměnil s klidem na 0:1 Linhart. Jevíčko si vytvořilo několik dalších šancí, po kterých se skóre neměnilo. Stav po poločase 0:1.

V druhé půli měli více ze hry domácí, kteří dostávali jevíčskou obranu pod tlak prakticky z každého útoku. Hra se přiostřila, což se projevilo na velkém počtu faulů a žlutých karet na obou stranách. V 89. minutě zvyšoval na 0:2 parádním lobem opět Linhart a to po povedené přihrávce vzduchem, kterou mu naservíroval Z. Klein. Po rozehře sudí odpískal konec utkání, z něhož si Jevíčko odvezlo tři body a čisté konto, na kterém se podílela celá obrana a především brankář Přikryl.

Jevíčku se tak podařilo prodloužit vítěznou sérii už na pět zápasu a díky tomu se tlačí v tabulce okresního přeboru do horní poloviny.