Borová/Telecí – Jevíčko

Borová/Telecí  – Jevíčko   4 : 2 (2:2)

Branky: Řehoř, Haupt

Sestava: Danek Horák, Vymětal, Peka, Jakub Müller, Čekal, Hrazděra, Deutsch, Kritzbach, Haupt, Řehoř, Vafka (Víťa Horák, Veselý, Přikryl)

Jevíčské béčko mělo zápas od první chvíle ve svých rukou a domácí k ničemu nepustilo. Nejprve Hrazděra s Řehořem vybojovali na pravé straně rohový kop, k němuž se postavil Kritzbach a nádherně jej rozehrál. Nejlepší výběr místa v pokutovém území měl Řehoř, který přesnou hlavičkou prostřelil z malého vápna brankaře a otevřel skóre zápasu. Za chvíli se situace opakovala z levé strany, kde pro změnu rohový kop zařídil Vafka s Hauptem, ke kterému vzápětí prolétl centrovaný míč, a Haupt nohou zvýšil na dva nula. Třetí největší příležitostí jevíčských byl dlouhý aut Hrazděry do pokutového území, jehož směr změnil Haupt na Řehoře postaveného na zadní tyči, který si jej zpracovával pomocí prsou pod nohu. Bohužel balon mu odskočil a brankaři Borové se jej podařilo vytěsnit. Všichni se shodli na tom, že toto byl klíčový moment zápasu, neboť domácím se ještě do poločasu podařilo srovnat. Nejprve ze standardní situace, kdy po rozehraném rohovém kopu skóroval z malého vápna hlavou jeden z nejmenších obránců Borové, a poté po špatně vhozeném autu jevíčských na polovině hřiště, kdy nakopnutý balon do středu hřiště podskočil pod naším stoperem a předstoper jej minul. Útočník, který šel sám na branku Jevíčka, nezaváhal a srovnal.

Ve druhé půli byla hra vyrovnaná, ale opět rozhodly chyby, kdy třetí gól padl po chybě na levé straně a čtvrtý si dal nešťastně Jakub Müller za přispění Vymětala do vlastní sítě sám. Před tím ještě mohl vyrovnat Hrazděra po pěkné akci z pravé strany, kdy šel sám proti golmanovi domácích, ale nepodařilo se mu jej přehodit.