Králíky/Červená Voda – Jevíčko

Králíky/Červená Voda – Jevíčko   1 : 3 (1:2)

Branky: Štindl, Vrbický P., Pávek

Sestava: Werner, Dostál (Hrazdíra), Vrbický P. Ptáčník, Kedroutek, Štindl, Pávek, Vykydal, Šnobl, Valík (Bartůněk), Pávek, Pospíšil(46.Bašus, 87.Danis)

Hosté začali zápas aktivně a kombinací se snažili dostat k soupeřově brance, velkou šanci měl už ve 4‘ Pávek, ale ve velké šanci nedokázal překonat domácího Valčíka. Domácím kombinace moc nešla a spíš se snažili o tvrdou hru, tu zejména pocítil hostující Pospíšil, který skončil v 18‘ s vyraženým dechem. V 28‘Štindl zpoza vápna přesnou střelou vstřelil první branku. Osmička jako kdyby hostům svědčila, protože právě v 38‘ přidali hosté svou druhou branku. A opět u toho byl Štindl, jehož roh domácí obrana odvrátila jen k Vrbickému, který pohotově poslal míč za Valčíkova záda. Až druhá branka jako by probudila domácí a ti začali přebírat iniciativu a jejich snaha se vyplatila, když hned v 42‘snížili ze standardní situace.

Na začátek druhé půle byl očekáván tlak domácích, jenže hned po rozehrání udeřili opět hosté, když v 46‘ Pávek vstřelil třetí branku. Domácí byli vyvedeni z míry a jevíčští celkem v poklidu do 60‘ udržovali dvoubrankový rozdíl. Až Potom Jiskra zvýšila tempo, držela víc míč na svých kopačkách a místy si vytvářela drtivý tlak, ale když už se dostali do šance, tak buď dobře chytající Werner, nebo některý z hostujících obránců zmařil jejich naděje ke vstřelení gólu. V 82‘ mohl Štindl utkání rozhodnout,  jenže svou šanci neproměnil, ale domácí také už do konce nevstřelili branku a tak si jevíčští dorostenci připsali na své konto již čtvrtou výhru v řadě.