Staré Město – Jevíčko

Staré Město – Jevíčko  1 : 1 (0 : 0)

Branky: Jedlinský

Sestava: Navrátil, Klein Z., Klein T., Jedlinský, Továrek, Hofman, Khýr, Seknička, Hanák, Berka, Vafka (Müller J., Kalášek)

Bojovný zápas se proměnil v přehlídku neproměněných šancí. Hráči hostí šli několikrát sami na brankáře,(Berka 2x, Vafka, Kritzbach…), ale nepřesnost v zakončení dovolovala domácím mít stále šanci na body. Domácí ohrožovaly bránu většinou jenom střelami z dálky.

Do druhého poločasu hosté nastoupili aktivně, kdy drželi soupeře pod tlakem, ale z ojedinělé akce domácích, kterou byl roh si srazili míč do své sítě. Poté se hostům velice brzo podařilo vyrovnat, také ze standardní situace, kdy se po centru Vafky hlavou trefil Jedlinský. Poté se hra již vyrovnala a začal poněkud “úřadovat” rozhodčí, kdy otáčel sporné fauly převážně ve prospěch domácích. Vrcholem bylo neodpískání jasného faulu na Sekničku, který utíkal soupeři a byl podražen ve vápně.  Podle názoru rozhodčího se ale o faul nejednalo. Poté měli ještě domácí šanci vstřelit branku, ale proti tomu byl Khýr, který vykopával míč z brankové čáry. Hosté bohužel v tomto zápase ztratili body.