Turnaj starších přípravek U11 – 4.5.2024 – Dlouhá Loučka

Dlouhá Loučka, Jevíčko, Březová nad Svitavou, Bystré

Sestava: Schuppler Milan, Šmach Jan, Toman Mikuláš, Budig Marek, Bohůš Jaroslav, Janík Rostislav, Kaderka David, Fluksa Matyáš, Kubíček Ondřej, Němec Michal, Novák Karel, Voleský Martin, Vykydal
Adam.

Jevíčko – Březová nad Svitavou 4:1 (1:1)
Jevíčko – Dlouhá Loučka 5:2 (3:1)
Jevíčko – Bystré 6:4 (2:2)

Starší přípravka poté, co o minulém víkendu sehrála neoficiální turnaj s Jaroměřicemi, tentokráte zavítala do Dlouhé Loučky. Za pěkného počasí se utkala s domácími, Březovou nad Svitavou a třetím soupeřem bylo Bystré.

V prvním zápase proti Březové nad Svitavou jsme se rychle ujali vedení, bohužel ale po vlastní chybě jsme inkasovali do poločasu na 1:1. Ve druhé půli jsme ale pokračovali přesvědčivě a tlačili soupeře. Výsledkem bylo po pěkném výkonu vítězství o 3 góly.

Proti Dlouhé Loučce se kluci stejně jako v prvním kole dlouho rozkoukávali a utkání tak bylo v prvním poločase hodně vyrovnané. Až ve druhé půli si dvěma góly hráči udělali náskok a trochu se uklidnili. Utkání tak nakonec zvládli rovněž vítězně.

V posledním utkání se nakonec utkaly oba týmy se dvěma vítězstvími. V krásném zápase se ze začátku hra přelévala z jedné strany na druhou. I když Jevíčko vedlo, tak chybami obrany o náskok rychle přišlo a po chvíli prohrávalo. Kluci ale hlavy nesložily a stálým tlakem na soupeře vytěžili srovnání a posléze i vedení. Kdybychom neudělali čtyři zbytečné chyby a góly soupeři vysloveně nedarovali, tak by byla hra téměř ideální.

I po třetím kole tedy starší přípravka neztratila ani bod, doufejme, že se klukům takto bude dařit i nadále a nepřestanou na sobě jen tak pracovat. V dalším kole nás v neděli v Trnávce prověří jiní soupeři a tak uvidíme, jak jsme na to ve srovnání s dalšími.

Schuppler Martin