Mladějov – Jevíčko

Mladějov – Jevíčko 2 : 3 (1:3)

Přikryl – Khýr, Václavek, Seknička – Berka, Klein, Deutsch, Müller, Hofman (66. Říha) – Sedláček, Vrbický (86. Pospíšil)

B: 11. Václavek (vl.), 7. Staněk – 9. Sedláček, 14. Müller (p), 38. Václavek

Jevíčko si v sobotu vyjelo do Mladějova v hodně netradiční sestavě, když mezery v ní narychlo muselo zalepit. Zápas začal břevnem Hofmana, a v 11. minutě otevřel skóre Sedláček, když unikl domácí obraně od půlky a nekompromisně zakončil. Stav 1:0 dlouho nevydržel, protože centr domácích do vápna si Václavek hlavou srazil do vlastní branky. Ve 14. minutě byl opět v akci Sedláček, domácí hráč ho fauloval ve vápně a penaltu proměnil Müller. V 34. minutě domácí gólman chybně vyrazil míč a ten se odrazil k Václavkovi a Ondra se hlavou nemýlil. Domácí měli možnost snížit stav z přímých kopů, ale ani jeden neproměnili. V 87. minutě si nerozuměli hlavní sudí a gólman Přikryl, který si myslel, že se
bude odkopávat míč ze země, a tak míč položil, čehož domácí útočník využil a snadno skóroval. Jevíčko si tedy veze cenou výhru z Mladějova a příští týden se utká na domácí půdě s Boršovem.