Jaroměřice – Jevíčko

Jaroměřice – Jevíčko   3:2  (2:1)

Sestava: Kyša, Seknička, Jedlinský, Klein T., Klein A., Linhart, Hladil, Trefil, Werner, Kritzbach, Vafka (Říha, Khýr, Vykydal)

Branky: Jedlinský 2x

Domácí nastoupili do zápasu velice aktivně a z první střely do brány vedli 1:0. Poté se hra vyrovnala, ale domácím se podařilo ze standardní situace zvýšit své vedení, kdy centrovaný míč si hosté srazili do brány. Poté se podařilo Kritzbachovi utéct obraně, ale svou šanci neproměnil. V dalším průběhu poločasu již hosté domácí do ničeho nepouštěli. Průnik Linharta byl zastaven ve vápně domácím obráncem za cenu evidentního faulu, bohužel rozhodčí byl jiného názoru. Na konci poločasu se hostům podařilo snížit, když po centru do vápna neudržel domácí brankář míč v souboji na hranici faulu a Jedlinský doklepával do prázdné brány.

V druhém poločase hosté přidali a měli více ze hry, ale dlouho se nedařilo vstřelit branku. Kritzbach byl ve vápně zastaven faulem, ale opět rozhodčí nic neviděl. Při jedné z mnoha standardních situací se ale podařilo hostům vyrovnat a to když Vafka v závaru před bránou přihrál míč přesně na nohu Jedlinskému a ten svou šanci proměnil. Bohužel hostům se nepodařilo vyrovnaný stav udržet, po standardní situaci hlavičkoval úplně volný hráč domácích a zajistil domácím opět vedení. Ke konci zápasu ještě měl Linhart nebezpečnou střelu, ale letěla bohužel těsně mimo.