Jevíčko – Třebařov

SK Jevíčko – Sokol Třebařov           0 : 2 (0:1)

Branky: Maleňák (8. min), Vais (70. min)

Sestava: Werner J., Jedlinský, Klein A., Šmeral, Khýr, Berka, Seknička, Hladil, Hofman, Werner P., Müller (Hanák, Továrek Vykydal)

Zasloužené vítězství hostí, kteří domácí předčili pohybem i důrazem. V úvodní desetiminutovce dvakrát zasáhl Werner v domácí brance proti nebezpečným trestným kopům, ale v 8‘ se střed domácí obrany rozestoupil a Maleňák bez problémů zakončil svůj únik střelou podél Wernera. A ve 13‘ minutě se Werner vytáhl obrazně i doslovně proti lobu po dalším průniku středem obrany domácích, která připomínala v té chvíli ementál. V závěru poločasu se prosadili na polovině pozorně bránících hostí i domácí, ale Hofman nejdříve pohotovým volejem z 8 metrů minul a v 37‘ ve vyložené šanci nedokázal opět Hofman důrazněji usměrnit míč do branky a pozorný Strnad míč na brankové čáře ztlumil.

Druhá půle změnu nepřinesla. V 58‘ Klein prošel do pokutového území, ale tvrdou střelou jen vyprášil Strnadovy rukavice. V 67‘ neudržel po žlutém faulu nervy na uzdě Thiel a byl vyloučen. Hosté ale zvýšili vedení opakovanou hlavičkou Vaise po rohu v 70‘, a protože domácí neměli seřízená mířidla ani v závěru, skóre se už nezměnilo.