Jevíčko B – Sokol Borová

Jevíčko B – Sokol Borová   1:1 (0:0)
Branka: Vafka

Sestava: Benda, Vašíček, Čekal, Müller Jakub, Horák Daniel, Peka, Deutsch, Vafka, Hrazděra, Řehoř, Schuppler, Veselý, Horák Vít, Přikryl, Vymětal

Vyrovnaný zápas, hosté byli důraznější na míči. Obě mužstva se snažila o kombinaci, bohužel hrálo se od šestnáctky po šestnáctku bez větších šancí. Jevíčko mělo světlejší okamžik zhruba v polovině první půle, kdy atakovaný brankař hostí špatně odkopl míč a po Vafkově přihrávce se Deutsch ocitl sám na hranici pokutového území před prázdnou brankou. Hostující brankář se však stačil přemístit a jeho střelu kryl. Následný rohový kop parádně rozehrál Vafka, ale hlavička Řehoře směřovala doprostřed branky odkud ji golman stačil vyrazit před sebe, a po následném přiťuknutí Schupplera nemělo další zakončení Řehoře hlavou patřičnou razanci.

Po bezbrankovém poločase se vedení ujali hosté, kdy po přenesení hry z levé na pravou stranu důrazný útočník hostí prostřelil jinak bezchybného Bendu. Jevíčko obdržená branka jako vždy vyburcovala. Schuppler se přesunul do útoku a po faulech na něj jsme se pak dostávali i ke standardkám. Vyrovnat se podařilo zhruba 10 minut před koncem po dlouhém Deutschově nákopu, kdy míč prošel až na Vafku, který šel sám na brankaře a proměnil. Do konce se pak skóre neměnilo a mužstva se rozešla spravedlivou remízou.