Jevíčko B – Jedlová

Jevíčko B – Jedlová   3:3 (3:2)
Branky: Vafka, Řehoř, Jakub Muller
Sestava: Werner, Vymětal, Čekal, Vašíček, Štindl, Müller Jakub, Deutsch, Vafka, Hrazděra, Řehoř, Schuppler, (Veselý, Horák Vít, Horák Daniel, Přikryl)

Zápas za stálého deště s minimem diváků. Po celou první půli byli domácí lepším celkem a zatápěli před brankou hostí. Nejprve krásným pasem uvolnil Schuppler Vafku, kterému na mokrém terénu nedělalo žádný problém obejít brankaře a vedli jsme jedna nula. Bohužel hned po rozehrávce při snaze založit další útok Schuppler ztratil míč a bylo srovnáno. Následovala akce z levé strany, když Deutsch vyslal Kubu Mullera a ten přihrával pod sebe do prostoru před branku. Jeho přihrávku sice brankař hostí ztlumil, ale neudržel, a Řehoř z otočky poslal Jevíčko do vedení. U třetího gólu byl opět s chutí hrající Deutsch, který se tentokrát věnoval brance a ne zahradě s berany chlupáči, a kterému svědčila spolupráce ve středu zálohy s mladým, dobře hrajícím Štindlem. Deutschova křižná střela sice skončila na levé tyči, ale důslednost v útoku se vyplatila a aktéři druhé branky si role vyměnili. Řehoř našel přesně nabíhajícího Kubu Mullera a ten prostřelil vše co mu stálo v cestě. Vedení 3:1 se však nepodařilo udržet. Těsně před poločasovým hvizdem při ztrátě míče na šestnáctce hostů se Jedlové rychlým protiútokem podařilo snížit na rozdíl jediné branky.
Po přestávce se situace na těžkém terénu opakovala, ale tentokrát měli více šancí hosté. Nejprve se zranil Čekal a ani snaha o oživení hry dalšími střídáními nepřinesla výsledek. Naopak Jedlová nechytatelnou bombou do šibenice nejprve srovnala skóre a poté mohla jít dokonce do vedení. Branka však padla z ofsajdu. V závěru ještě mohl zajistit všechny body Víťa Horák, ale i když přehodil golmana, branku těsně minul. Oba týmy se tak rozešly smírně, což je pro Jevíčko zase zbytečná ztráta. Po výhře na hřišti třetího celku tabulky nedokážeme udržet doma dvoubrankové vedení s mužstvem z opačného konce. Takže to odnese v neděli Bystré.