Staré Město – Jevíčko

Staré Město – Jevíčko   1 : 4 (1:2)

Branky: Sedláček 3x, Berka

Sestava: Navrátil, Seknička, Jedlinský, Klein T., Klein Z., Berka, Továrek, Kritzbach, Khýr, Sedláček, Müller, (Klein A., Hrubý.)

Hosté přijeli k soupeři s jasným cílem bodovat, bohužel začátek zápasu tomu nenapovídal. Jak výkonem, tak i tím že v 7‘ minutě nešťastně zahrál Kritzbach v pokutovém území rukou a z nařízené penalty šli domácí do vedení. Hosty to poněkud rozhodilo, ale postupně se vraceli do zápasu a začali soupeře přehrávat. Ve 20‘ minutě se hostům podařilo konečně vyrovnat a to když se z dorážky poprvé prosadil Sedláček. Další šanci měl Kritzbach, ale netrefil bránu. Poté ve 35‘ minutě se znovu prosadil Sedláček a to kdy se levou nohou krásně trefil k tyčce.

V druhém poločase se velice brzy prosadil Sedláček a bylo to již 1:3. Tento gól již hosty uklidnil a naopak domácí přestaly téměř hrát. Dále pokračovala série neproměněných šancí. Například Müller trefil 2x brankovou konstrukci, Kritzbach několikrát v nadějné pozici netrefil branku. Poté se ještě prosadil Berka. Konečný výsledek tedy 1:4. A teď hurá na derby 😀