D. Újezd B – Jevíčko

D. Újezd B – Jevíčko 4:1 (2:0)

Sestava: Navrátil, Seknička R., Továrek, Jedlinský, Klein Z., Müller Jan, Khýr, Hanák, Nguyễn Việt Anh, Němeček, Berka, (Hofman, Müller Jakub, Kalášek)

Hosté nastoupili kvůli několika absencím v pozměněné sestavě. Na začátku se tyto problémy projevily na sehranosti a na celkovém špatném výkonu. Toho domácí posíleni o hráče z „A“ týmu dokázali využít a již v 26“ minutě to bylo 2:0 a bylo téměř po zápase. Do toho se ještě zranili další 2 hráči a to v 25“ Hanák a v 30“ Němeček. Nebýt gólmana Navrátila mohl být výsledek horší. K první pořádné střele se hosté dostali až zásluhou Hofmana, který vystřídal Němečka.

V druhém poločase se hra poněkud zlepšila, ale domácí si hlídali výsledek a podnikali nebezpečné protiútoky a dva z nich proměnili. Dále ještě trefili břevno a další šance kryl Navrátil. Hostům se podařilo v 70“ minutě snížit zásluhou aktivního Hofmana. Poté ještě na konci zápasu Berka nebezpečně střílel, ale gólman vyrazil. Celkový výkon nebyl příliš dobrý a jenom musíme doufat, že ze současných 6 hráčů, co jsou zranění atd., se do příštího zápasu někdo uzdraví.