Boršov – Jevíčko B

Sokol Boršov – Jevíčko B”  2:4 (0:1)

Góly: 8. min. Kyša, 51. min. Řehoř, 64. a 69. min. Hrazděra

Sestava: Navrátil – Müller, Peka, Haupt, Čekal – Kyša, Deutsch, Hrazděra (70. min Veselý), D. Horák (46. min. V. Horák) – Vafka, Řehoř

Jevíčko začalo zápas lepším pohybem než domácí a po několika slibných náznacích se dostalo brzy do vedení, když v 8. minutě dorážel do brány míč Ondra Kyša. Poté ale bohužel mužstvo polevilo, hlavně směrem dozadu a hrálo se tak nahoru-dolů. Jak Boršov tak Jevíčko si vytvořilo několik gólových šancí. Rezervu pak podržel třemi výbornými zákroky Peťa Navrátil. Kdyby poločas skončil 3:3 tak by se nikdo nemohl divit.

Do druhého poločasu vstoupilo Jevíčko opět aktivně a hned se mu podařilo zvýšit skóre, když úspěšně zakončoval Řehoř. Následovali ale i chvíle domácích, když po chybách jevíčských hráčů rychle srovnali na 2:2. Hosty to ale nepoložilo a po krásných akcích se dvakrát zasebou prosadil Hrazděra. Konec zápasu už jevíčští hráči nepromarnili a naopak mohli přidat ještě i nějaký ten zásah do brány Boršova. Domácí ale už svoji “svatyni” ubránili. V příštím týdnu má jevíčské B mužstvo volno a tak další zápas by měl následovat až za 14 dní, kdy doma přivítáme Linhartice “B”.