Jevíčko – Bystré

Jevíčko – Bystré 4 : 1 (2 : 0)

Branky: Klein, Müller R., Nguyen, Müller T. – Zahoran

Jevíčko: Vašíček Jaroslav, Jedlinský Petr, Müller Jan, Seknička Roman, Khýr Radoslav, Nguyen Viet Anh, Müller Tomáš, Berka Milan, Klein Tomáš, Němeček Pavel, Müller Robin, (Továrek Martin, Hofman Jakub, Pospíšil Jaroslav)

Bystré: Hejl Jindřich, Zahoran Pavol, Veselý Ota, Mužík Jakub, Karlík Jakub, Putnar Petr, Mitáš Pavel, Vomočil Ondřej, Kavan Radek, Bureš Pavel, Jukl Jiří, (Janoušek David, Neudert Zdeněk)

Od úvodu zápasu převaha domácího celku, který pohledně kombinoval a úspěšně bránil ojedinělé útoky hostí. Po 20 minutách hry skóre otevřel střelou k tyči z trestného kopu Klein. Před odchodem do kabin zvýšil na dvougólový rozdíl po rychlé narážečce v pokutovém území Nguyen. Domácí si udržovali převahu i ve druhé půli a dále navyšovali brankový účet. Nejdříve korunoval svůj tradičně dobrý výkon Robin Müller, který uklidil míč do sítě po centru Kleina a poté se hlavou po rohu prosadil další Müller, tentokrát Tomáš. Hosté korigovali na konečných 4:1 Zahoranem z penalty po ruce domácího obránce těsně před koncem. Zasloužené a důležité body zůstaly na Malé Hané.