Turnaj starších přípravek U11 – 1.6.2024 – Jevíčko

Jevíčko, Bystré, Janov, Dlouhá Loučka

Sestava: Schuppler Milan, Budig Marek, Toman Mikuláš, Kaderka David, Kubíček Ondřej, Šmach Jan,
Bohůš Jaroslav, Janík Rostislav, Fluksa Matyáš, Němec Michal, Novák Karel, Vykydal Adam, Vykydal Zdeněk.

Jevíčko – Dlouhá Loučka 7:1 (4:0)
Jevíčko – Janov 5:7 (3:4)
Jevíčko – Bystré 3:6 (1:3)

Starší přípravka hrála o víkendu poslední oficiální turnaj v celé sezóně, který se uskutečnil tentokráte v Jevíčku. V prvním zápase jsme se již tradičně utkali s Dlouhou Loučkou. Utkání se odehrávalo převážně na straně hostů a celkově vyznělo pro naše domácí družstvo.

Druhým soupeřem byli kluci a děvčata z Janova. I když se jevíčští snažili kombinovat, tak proti silovějšímu soupeři se špatně prosazovali. Až s nasazením starších a mohutnějších hráčů se hra více vyrovnala, výsledkem sice byla těsná prohra Jevíčka, ale s lepším dojmem, než ze začátku zápasu.

Ve třetím utkání jsme soupeřili s týmem z Bystrého. V posledním vzájemném souboji bylo naše družstvo vítězem, tentokráte nám to hosté vrátili stejnou mincí. Celou dobu byli lepší a donutili naše kluky k chybám, které trestali.

Tuto sobotu sehrajeme opět doma poslední turnaj, tentokráte již neoficiální, u kterého se doufám kluci budou hlavně bavit fotbalem a nebudou pod velkým stresem. Začátek je v 9:30 a pokusíme se udělat dvě jevíčská družstva a postupně se utkáme s Radiměří, Jaroměřicemi a Velkými Opatovicemi.