Turnaj starších přípravek U11 – 25.5.2024 –Sebranice

Sebranice, Jevíčko, Horní Újezd, Hradec nad Svitavou

Sestava: Schuppler Milan, Toman Mikuláš, Bohůš Jaroslav, Janík Rostislav, Němec Michal, Novák Karel, Vykydal Adam, Šmach Jan

Jevíčko – Horní Újezd 2:2 (1:1)
Jevíčko – Sebranice 1:10 (0:6)
Jevíčko – Hradec nad Svitavou 7:2 (3:2)

Starší přípravka sehrála další turnaj daleko v Sebranicích již v 9:30 hodin nedělního dopoledne. Narazila na další dva týmy, se kterými na jaře ještě nehrála.

V prvním zápase se hráči utkali s Horním Újezdem. Sice byli kluci celý zápas herně lepším mužstvem, ale výsledkově to tak nevyznělo. Po dvou zbytečných situacích se podařilo soupeři vždy náš náskok dotáhnout a jelikož Jevíčko své další šance nevyužilo, tak zápas skončil smírně 2:2.

Ve druhém utkání byly síly bohužel příliš nevyrovnané, mohutní hráči domácích Sebranic naháněli našim klukům strach a i když jsme si dokázali hodně krát krásně přihrát, tak přetlačovanou kluci nemohli ustát.

Ve třetím zápase proti Hradci naopak kluci krásně kombinovali, začali držet míč a využívat svoje šance, které si připravovali. Skóre tak mohlo být daleko vyšší, ale hlavně nás těší velký pokrok v celkovém projevu starší přípravky.

Příští týden zakončíme oficiální turnajovou část domácím turnajem, kde se utkáme ještě s dalším mužstvem, se kterým jsme prozatím nehráli a tím je Janov. Dalšími soupeři by měli být již tradičně Dlouhá Loučka a Bystré. Následovat bude závěrečný turnaj, který si uspořádáme rovněž doma na SK.