Turnaj starších přípravek U11 – 11.5.2024 – M. Trnávka

M. Trnávka, Jevíčko, Čistá, Svitavy B

Sestava: Schuppler Milan, Šmach Jan, Toman Mikuláš, Budig Marek, Bohůš Jaroslav, Janík Rostislav,
Kaderka David, Fluksa Matyáš, Kubíček Ondřej, Němec Michal, Novák Karel, Vykydal Adam.

Jevíčko – Svitavy B 5:3 (2:0)
Jevíčko – Čistá 3:8 (2:6)
Jevíčko – M. Trnávka 8:1 (5:1)

Starší přípravka zavítala v dalším kole na turnaj k sousedům do Trnávky. V prvním zápase proti béčku Svitav jsme byli aktivnější hned od začátku a soupeře přehrávali. Za jasného stavu 5:0 dostali přednost i hráči, kteří teprve na podzim začínali a vývoj utkání se vyrovnal. Bylo vidět, že zde musí kluci ještě pořádně zabrat, pokud chtějí výkonově dohnat ty, co hrají již delší dobu.

Proti “žákům“ z Čisté byl vidět v očích kluků bohužel strach a z toho pramenily chyby jak v obraně, tak v bráně. Až po změně rozestavení se hra vyrovnala a byli jsme soupeři více vyrovnaným týmem. Bohužel i tak kluci poprvé v turnajích prohráli.

Ve třetím utkání s domácí Trnávkou dostali ze začátku více prostoru opět hráči, kteří nemají tolik natrénováno. Zde se jim ale proti menším klukům dařilo hrát dlouho na jejich straně. Výsledkem tak bylo pěkná hra i konečné vítězství.

Tento víkend zavítáme za našimi kamarády do Březové nad Svitavou, kde se v neděli od 10:00 postupně utkáme s domácími, Hradcem nad Svitavou a opět s Čistou. Doufejme, že tentokrát se kluci do soupeře opřou bez bázně a hany.