Turnaj starších přípravek U11 – 14.10.2023 – 9:30, Horní Újezd

Horní Újezd, Jevíčko, Hradec nad Svitavou, Sebranice

Sestava turnaj Horní Újezd: Vykydal Adam, Němec Michal, Budig Marek, Toman Mikuláš, Schuppler Milan, Sieben Mateo, Janík Rostislav, Chevalier Rémy, Voleský Martin, Václavek Michal.

Góly: Voleský Martin, Sieben Mateo, Schuppler Milan 2x, Vykydal Adam 2x

Jevíčko –H. Újezd 1:2 (1:2)
Jevíčko – Hradec nad Svitavou 5:3 (3:0)
Jevíčko – Sebranice 0:3 (0:3)

Jevíčská starší přípravka odehrála po posledním špatném víkendu tentokráte asi svůj nejlepší turnaj, i když to výsledkově nevypadalo. V prvním zápase se Jevíčko ujalo vedení a přehrávalo svého soupeře, bohužel ale po dvou brejcích dostalo ještě v prvním poločase dva góly. Druhý poločas sice téměř nepustilo domácí tým na svoji polovinu, ale ze spousty závarů před brankou bohužel další gól nepřidalo.

Ve druhém utkání přípravka opět přehrávala svého soupeře, výsledkem bylo rychlé vedení o tři góly. Po poločase ale tři hrubé chyby Jevíčka tým Hradce jednoduše potrestal, a tak nakonec místo jednoznačného výsledku byla těsná výhra.

Ve třetím souboji se Sebranicemi jsme sice stejně jako před týdnem první poločas výsledkově nezvládli, ale zlepšeným výkonem ve druhém poločase jsme se starším klukům soupeře vyrovnali a byla z toho nakonec prohra 0:3. Celkově jsme tak v turnaji obsadili třetí místo.

Přátelské utkání starší přípravky Jevíčka s mladšími žáky Jevíčka – 14.10.2023 – 10:00, SK

Sestava: Richter Jiří, Rozčínská Anna, Šmach Jan, Lipovský Michal, Bohůš Jaroslav, Kubíček Ondřej, Schupplerová Ella, Mauser Denis, Vykydal Zdeněk, Jankovič Petr.

Druhá sestava jevíčské starší přípravky si zahrála v tréninkovém tempu na SK s mladšími žáky a žákyněmi Jevíčka a Jaroměřic. Hráči si tak mohli vyzkoušet, jaké to je hrát proti starším a déle trénujícím klukům a děvčatům. Souboj určitě přinesl to, co od něj trenéři očekávali. Za větrného počasí padalo na obou stranách hodně gólů a tak si to všichni na hřišti určitě užili.