Turnaj starších přípravek U11 – 23.9.2023 – 10:00, JaroměřiceJaroměřice, Jevíčko, Radiměř

Sestava: Novák Karel, Richter Jiří, Rozčínská Anna, Schuppler Milan, Šmach Jan, Vykydal Adam, Lipovský Michal, Mauser Denis, Němec Michal, Fluksa Matyáš, Bohůš Jaroslav, Chevalier Rémy, Budig Marek, Václavek Michal, Sekničková Tereza, Jankovič Peťa.

Jevíčko – Jaroměřice 4:5 (1:3)
Jevíčko – Radiměř 9:7 (5:3)

Jevíčská starší přípravka se o víkendu zúčastnila dalšího turnaje podzimní sezóny, který se konal v Jaroměřicích. Jelikož byly nalosovány na turnaj pouze tři týmy, podařilo se Jevíčku udělat dvě družstva, z nichž jedno hrálo se soupeři neoficiálně a všechny mužstva tak mohly odehrát 3 utkání.

V prvním zápase, proti Jaroměřicím, kupilo první jevíčské družstvo spoustu chyb a darovalo několik příležitostí domácím, kteří je využívali. Jevíčko tak muselo stále dohánět, což se bohužel nakonec nepovedlo a prohrálo tak 4:5. Druhé družstvo bylo naopak se stejným soupeřem v daleko větší pohodě a utkání zvládlo výsledkem 7:1.

Posléze Jevíčko nastoupilo proti Radiměři, kde se hrálo více uvolněně a padlo spoustu gólů. Bohužel ale i v tomto střetnutí byly k vidění zbytečné chyby jevíčských hráčů, kterých se v dalších turnajích budou potřebovat vyvarovat. Zatímco jedno družstvo se spíše trápilo, tak i s tímto soupeřem si druhá polovina jevíčských poradila bez problémů a nasázela Radiměři deset gólů a jen tři dostala.

Ve třetím vzájemném souboji si jevíčská přípravka hráče trochu proházela a zahrála si v tréninkovém tempu dalších 30 minut, kde výsledek nebyl důležitý.