Křenov – Jevíčko B

Křenov – Jevíčko B 1:0 (1:0)

Sestava: Navrátil, Schuppler, Peka, Vymětal, Vašíček, Čekal, Haupt, Deutsch, Hrazděra, Řehoř (K), Vafka (Veselý, Horák D, Dračka, Přikryl, Ertl J.)

Zápas začal se zpožděním, když domácí celek neměl připraveného hlavního pořadatele a nervozita se přenesla i na hřiště. Z Jevíčka dorazila početná skupina fanoušků. Úporná snaha obou celků za velmi horkého dne na vyprahlém hřišti ale nedala vyniknout předvedené fotbalové hře. Míče odskakovaly jak domácím tak hostům, delší kombinace se nedařila.
Domácí vycházeli ze zabezpečené obrany, a hosté se snažili kombinovat téměř až na brankovou čáru, protože nikdo na sebe nedokázal vzít odpovědnost střelce. Zhruba v polovině poločasu, po závaru před domácí brankou se P.Vafkovi nepodařilo zblízka prostřelit obránce domácích a stejně se vedlo K.Řehořovi, k němuž se dostal odražený míč. Kdo ví jak by se zápas vyvíjel, kdyby v tuto chvíli padla branka a domácí museli otevřít obranu. Ve 40 minutě však přišla jejich chvíle, kdy levý obránce Křenova od své branky přešel celé hřiště a střelou z dálky otevřel i s pomocí tyče skóre. Petr Navrátil si sice na míč sáhl, ale vytlačit z branky jej nedokázal. Ve druhém poločase jevíčští začali stupňovat svůj tlak, vytěžili několik standardních situací, ale k zakončení se nedostali. Nedařila se tentokrát ani rozehra rohových kopů. Naopak domácí zlobili z ojedinělých brejků, ale obrana Jevíčka hrála ofsajd systém zkušeně.
Paradoxem je, že Křenov vystřelil všeho všudy třikrát na jevíčskou branku, z čehož vytěžil jeden gól a dvakrát nastřelil tyč. Bohužel hosté v tomto zápase střelecky zaostali, a proto nezbývá, než rychle zapomenout a poučit se pro nadcházející mistrák, kdy doma přivítáme silný celek z Mladějova.

  • Uncategorized
    xyz