Jevíčko B – Linhartice

Jevíčko B – Linhartice 0:2 (0:0)
Sestava:  Benda, Vymětal, Kyša, Čekal, Deutsch, Vafka, Hrazděra, Müller Jakub, Vašíček, Řehoř, Veselý, (Horák Vít, Přikryl, Horák Daniel, Schuppler)

Za celou první půli Jevíčko nedovolilo hostům jedinou akci. Za neustálého tlaku se však nedařilo proměnit ani jednu z šancí. Nejdříve šel po pěkném pasu Řehoř sám na golmana hostí, ale ve snaze o kličku byl faulován, za což se pískal pokutový kop a brankař byl oceněn žlutou kartou. Vafka si postavil míč, ale brankař vystihl stranu a pokutový kop chytil. Ve druhé velké šanci míč sice skončil za brankovou čarou, ale díky pomalému domácímu asistentovi rozhodčího, který z úhlu neviděl dobře, branka nebyla uznána. Další šance ze hry i standardních situací následovaly v rychlém sledu, včetně té, kdy agilní Deutsch ostrým bodlem téměř sestřelil berana v sousední zahradě. Bohuže do šaten se šlo za nerozhodného stavu.

Ve druhé půli se potvrdilo staré známé “nedáš-dostaneš” a po dvou chybách domácích se hosté ujali vedení, které již do konce zápasu uhájili. Je vidět, že jinak výborná jevíčská sestava hraje vyrovnané partie s mužstvy z čela tabulky a s mužstvy na posledních příčkách se trápí. Potvrdilo se to již v zápasech s Křenovem, Borovou, M.Třebovou a nyní i s Linharticemi, kdy lavička hostí sama v průběhu zápasu konstatovala, že “fotbalový bůh dnes nebyl doma” Doufejme, že příští zápas bude lepší.