Linhartice – Jevíčko

Linhartice – Jevíčko 3 : 3 (2 : 2)

Branky: Müller R. 2, Klein T.

Sestavy:
Linhartice: Coufal Jakub, Kelo Petr, Prucek Jaroslav, Konečný Patrik, Grepl Pavel, Langr Jiří, Heger Michal, Kryštof Ondřej, Andrlík Dušan, Kelo Tomáš,Vacek Martin,(Kolísek Lubomír, Lébiš Bohumil, Škrabal Richard, Ondříček Ivo, Bednář Pavel, Tichý Petr)

Jevíčko: Vašíček Jaroslav- Khýr Radoslav, Seknička Roman, Jedlinský Petr, Továrek Martin- Berka Milan, Müller Tomáš, Klein Tomáš, Nguyễn Việt Anh- Müller Robin, Němeček Pavel, (Müller Jan)

Již v 5. minutě se domácí ujali vedení střelou Kryštofa. Ovšem již ve 14. minutě se podařilo hostům srovnat a to zásluhou Tomáše Kleina po krásné zpětné přihrávce Berky. V 22. minutě už hosté vedli a to po chybě domácího gólmana, který propustil střelu Robina Müllera. Domácí měli šanci vyrovnat, po velké chybě v obraně šel domácí hráč sám na Vašíčka, který pohotovým zákrokem vystihl kličku hráče a tak zneškodnil jeho šanci. Hostům se ale nepodařilo udržet vedení do poločasu a v 41. minutě obdrželi srovnávací gól od Vacka. V prvním poločase bylo ještě několik šancí na obou stranách.
Ve druhém poločase se podařilo hostům opět odskočit o jeden gól a to zásluhou aktivního Robina Müllera, který krásnou střelou z hranice šestnáctky trefil šibenici. Hosté chtěli vstřelit ještě jednu branku, například břevno Němečka, a rozhodnout. Ale nepodařilo se a domácí v 72. minutě srovnali po zbytečném faulu na hranici šestnáctky a Heger se přesně trefil do šibenice. Utkání se hrálo ve svižném tempu a vyhrát mohly oba celky.